lördag 1 augusti 2009

Aktiviteter imorgon Söndag 2/8

Då är det dags. För alla whippetvänner och andra som vill och kan så blir det först LC-träning i Tolånga (har du inte adress och vill gå så skriv din mailadress i en kommentar här så ska jag vidarebefordra vägbeskrivning) kl 12 och sedan kl 19.30 så blir det samling på hundrastplatsen vid Jägersro i Malmö.
Det är jättebra för oss att Lisa åker iväg så att de inte får chans att busa här hemma. Bella är ju ganska uttråkad trots att vi försöker att aktivera henne så stillsamt det går. Du hör ju själv - stillsam aktivitet ?! Än om hon blir lite trött i hjärnan så vill kroppen springa :-) Ingen av dem fattar heller varför vi säger till och delar på dem när de börjar busa? SÅÅÅ tråkigt! 3 dagar kvar.
Kul att ses imorgon i a f.

2 kommentarer:

  1. Men lilla hjärtat! Hoppas att det inte är så farligt och att det snabbt går över.

    SvaraRadera
  2. Hej Jeanette! Tänkte bara komma med en bokrekommendation till din bokslukande dotter, "I en klass för sig" av Curtis Sittenfeld. Mycket bra bok! Förresten kommer vi inte på Whippetreäffen ikväll, halv åtta är inte en så bra tid för oss har vi märkt plus att hans bästa lekkamrat ju inte får röra sig! Men vi ses ju rätt så ofta med de små liven ändå :) Stor kram

    SvaraRadera