måndag 3 augusti 2009

LC och whippetträff

Lisa och jag var i Tolånga på dagen för lite LC. Det var brutalt varmt! Här har hon sprungit första loppet som blev ett syskonlopp med brorsan Kenzo! Båda extremt nöjda med att ha fångat trasan!
På kvällen var det dags för whippetträffen på Jägersro. (Glöm nu inte att klicka på bilderna för att se dem lite större). Varje gång några nya kom så blev det lika kul, och tro det eller ej men det var 10 whippetar där och lekte! Det gick utmärkt. Hihi, Nokia slänger sig över sin kärlek Lisa. Lili fick också lite uppmärksamhet.
Här är det nog de flesta jag fick med på en och samma bild. 9 st Ernst, Lili, Nokia, Lisa, Eira, Leo, Soya, Runa & Kenzo.
Här är Ville, ny till våra träffar! Han fokuserade hårt på bollen och var snabb som 17. Här med Lisa till höger.
Jag tycker det känns otroligt kul att ha fått till de här träffarna. Nästa vecka har vi sagt 19.30 på söndagen också, fortfarande sommar och kan bli så himla varmt, skönt för dem att vi träffas på kvällen då. När det vintrar och blir mörkare tar vi på dagarna istället, men det tar vi då! Ha en bra vecka "whippetlovers" så ses vi snart!

4 kommentarer:

  1. Superkul tyckte Ville att springa med med bollen och bli jagad av whippetar!

    Tack för trevligt initiativ till whippetträffar!

    Hälsar Ville med följeslagare

    SvaraRadera
  2. Vi kommer tyvärr inte nästa vecka då är vi i Ronneby...

    SvaraRadera
  3. Tack för igår, inte heller vi kommer nästa helg eftersom vi också är i Ronneby :)

    SvaraRadera
  4. Mycket Ronneby. ;-) Vi skulle ställa valparna i Sofiero men de var 1 (!) dag för unga, så vi tar bara Laröd för dem, men Sofiero för Lisa. Ska ta en testutst inoff i Burlöv 29/8 (om nu Bella slutar halta) Kram

    SvaraRadera