tisdag 25 augusti 2009

De senaste dagarna...

har det inte blivit så mycket bloggande i o m att vi har kalasat och LC:at och whippettträffat. Men här kommer ett litet referat i bilder.
Lisa lider svårt i Isabelles knä ;-)
För den trogne bloggföljaren så kommer här en repris på en bild från i våras då Bella bara var 10-11 veckor. Så gulliga!
Åh vad det är skönt med sol! Våra hundar är lite som solrosor - de liksom följer solen.. på fm är det denna sidan som gäller, även om vi inte har hunnit få ut bäddar.
På LC i Sjöbo i söndags. Fantastisk träning. Känns som att allt är som det ska nu efter mötet i lördags. Nu har vi äntligen en verksamhetsklubb!
Här Pimme, Bellas bror, Dearest, Bellas syster (röd-brindle) och Li.
Pimme tyckte det var toppen att prova LC i alla fall! Fattade med en gång.
Det har ju Lisa också gjort, ska gudarna veta, alldeles för smart :-/ Men nu körde Robert lite träning med henne så det ska bli spännande och se om vi kan träna henne till att inte lojt (nåja, full fart - men ändå) invänta luren i innercirkeln.
Och Bella-fisen som fick vänta i bilen hela dagen. Men till skillnad från sin "syster" så är hon ju så stillsam - faktiskt lite mesig t o m! Hon blev banne mig rädd för ett elskåp häromdagen! och i morse slet hon sig så rädd hon blev för en presenning!
men i vissa fall kan jag tilltalas kolossalt av hennes stillsamma och godmodiga sätt - som på LC-träning t ex, när den andra mest liknar Cujo!
Så här mysigt hade vi i vårt lilla läger i det FANTASTISKA vädret!
Pimme - snyggt!
...och Dearest likaså!
Lilla Bella fick ju komma ut en liten stund!
På kvällen sedan så var vi på Jägers igen på Whippetträffen. Det var roligt att Oscar kom med husse, matte och lill-husse. Rebecca och Pimme, Bengt och Kenzo och Lisa och jag. Men alldesles för många andra läskiga hundar, bl a denna amstaffvalpen som morrade på Lisa när hon drack i SIN skål och sedan tog hela hennes huvud i sin mun! Tur hussen var så snabb, annars var min fot nära... Sedan 2 äckliga högbenta med ljusblåa ögon som jag inte kommer ihåg vad de heter.
...och Lisa var faktiskt så dränerad efter dagen på fältet att hon bara lade sig och inte ens orkade springa! Min lilla Duracell-whippet?!
Så idag fick de följa med på förmiddagen. Nu har ju barnen börjat skolan!
Lekte lite ...
...sov mycket! Det är verkligen jobbigt att ha med dem - not!
Kom ihåg att klicka på bilderna om ni vill se något större - och kommentera om ni tycker något över huvud taget :-)

2 kommentarer:

  1. Vad ska det bli av den hunden? Jag hoppas att ni slipper se den i framtiden, känns som om hundens husse har en hel del att ta tag i...
    Annars ser det för härligt ut att följa med till jobbet. Du måste ha ett hårt jobb, eftersom de blir så trötta bara av att vara där.

    SvaraRadera
  2. Tack för att du tog den fina bilden på Pimme! Är det ok om jag snor den sen? Den ser så härlig ut. Krami

    SvaraRadera