lördag 18 juli 2009

LC-träning Sjöbo 14 juli

Det har varit mycket aktiviteter och fint väder hela veckan - idag är det regn - så nu kommer lite info om veckans händelser, jag börjar med LC-träningen.
Det finns alternativa sätt att fira Vickans 32-årsdag - detta är ett.
Här kompis Birgitta med Soya.
Här har vi "the family with extension" :-) Hilding, mamma, Ronnie, Mikael (Higgins i bilen) Madeleine, Bella och Sofia. Utöver dessa var Per (!) med, Isabelle, jag och Lisa. Per som f ö tyckte det var riktigt roligt för han fick en teknisk uppgift - att hålla koll på linan och bromsen till en av maskinerna.... wow :-/
Vi var otroligt många som tillbringade kvällen med att kryssa mellan gigantiska koblajor på fältet i Sjöbo. Det var en fantastisk kväll och trots lite maskintrubbel så var loppen många på de tre olika banorna!
Här, Lisa som vanligt FULLSTÄNDIGT taggad och fokuserad, ska hon agera stödhund till en greyhound som ska ta Licens.
och här!!! Lilla snuttegullan ska springa sitt första test på att jaga trasa! Det var kul! Dessutom fick jag massa beröm så tydligen var det som var roligt dessutom BRA! Skutteliskutt... ...skutteliskutt
...skutteliskutt!
Hon fick prova två gånger att bara springa rakt fram ca 100 m efter "luren" och fattade genast att det var springa efter man skulle göra!
Men den där munkorgen var ingen höjdare när den där roliga hade stannat! Riktigt irriterande faktiskt!

1 kommentar: