torsdag 30 juli 2009

Forts igen på Bellas-ben-eländet

I morse ringde den trevliga veterinären från igår och berättade att hon och ortopeden hade suttit och tittat på bilderna. Ortopeden tyckte absolut att det skulle tas fler bilder då hon har fått lugnande och de kunde ta bilder på senor och ligament för att se om det vi såg kan vara en sena som skaver mot ngt eller om det är en liten fraktur. Så på tisdag hade de ett återbud vilket förmodligen får betraktas som snabbt även för mitt otåliga väsen. Ska lämna henne på morgonen och hämta på eftermiddagen. *svälj* Jag vill inte lämna henne ifrån mig! Till dess förmanades jag att hålla henne i absolut vila och bara korta promenader?!?
Tips någon? En 4½ månads whippetvalp i vila? Ja, mellan alla tokrusningar vilar hon ju! Och sover fram till 11, minst. Men den andra tiden då? Vi får göra så gott vi kan!

3 kommentarer:

  1. Usch vad tråkigt, jag hoppas att det inte är något som ger men i framtiden. Hoppas de hittar något enkelt att fixa eller som försvinner med vila. Tips träna friställande till utställningen det ger trött valphuvud. Träna sök inomhus eller i lilla trädgården genom att gömma små godbitar och låt INTE lisa och Bella härja. OM det är en benbit eller sena som är skadad så ska hon absolut inte röra sig för mycket. Ta med henne till affären när ni handlar och låt någon av tjejerna sitta utanför med henne och titta på folk det är också jobbigt för litet valphuvud.

    SvaraRadera
  2. Tack snälla Annelie för tipsen. De kommer att praktiseras flitigt! Jag får ju ångest över promenader jag tagit innan, men det får jag släppa och göra mitt bästa nu!

    SvaraRadera
  3. Stackars lilla Bella, vi håller tummar och tassar att det blir bra snart.. Kram Sara

    SvaraRadera