tisdag 14 juli 2009

Jägersro hundrastplats

Så var det test av Jägersro. Lisa, Bella och Malmö Centrum-gänget träffades på måndag-kvällen. Justus, som Isabelle tycker är Lisas pojkvän, var AVSEVÄRT mycket mer intresserad av lillasyster! Hon var ett lättare offer - trots att hon oförtrutet låter som en gremlin så blir ingen rädd för henne... Glöm inte klicka på bilderna om ni vill se dem lite närmre/större.
Ernst lekte mest för sig själv, och lite med Bella, förutom på slutet då han och Lisa fick gjort några superba helvarv, följda av Justus.
Lisa var igång hela tiden, så fort någon kastade en leksak så var hon först på den! Vilket innebar att hon fick mer än tillräckligt med motion och är skönt såsig idag - vila inför LC-kvällen!
Här alla fem, sorry Bella, jag ser att du kissar, men det var enda bilden ni fastnade på alla! Fr v: Lisa, Justus, Pimme, Ernst och Bella blängande i hörnan.
Pimme och Bella hittade roliga gångar att leka i, och gräva, under de stora stockarna.
Här Ernst, Lisa och Justus som väntar på godis av Justus husse!
Bara en liten bild av hur mysigt hundarna Sällström kan ha det!
Så, kontentan av besöket på Hästvägen igår var att det blir officiell plats för "Whippetklubb Malmö-Lund-plus-alla-som vill"-träffarna för framtiden!

3 kommentarer:

  1. Passar superbt eftersom jag har hästen bara några hundratalet meter från rastplatsen. Hans hage är på andra sidan staketet bara :=).

    SvaraRadera
  2. Men hallå kan vi inte träffas på fredag eller nåt hela nästa vecka är vi ju på vift. Jag tar ju min coach roll på stort allvar... Så vi kommer ju inte hem förrän på måndagen efter träffen nästa gång.
    /Annelie

    SvaraRadera
  3. Jag tillhör alla-andra-som-vill och kommer gärna till nästa träff. =) /Maria

    SvaraRadera