fredag 19 juni 2009

Nya fordon i familjen!

Min nya fina cykel! Jag har alltid velat ha en Crecsent men har av någon anledning alltid haft andra, förvisso fina, cyklar men inte riktigt rätt. Nu tyckte jag att skattepengarna kunde bidra till att uppfylla en 45 årig kvinnas lilla dröm :-) Så här ser den ut!!!
Tidigare i vår köpte jag en begagnad cykelvagn (vilt hånad av mina andra kollegor) av en arbetskamrat för att jag har tänkt mig en liten cykelsemester i sommar - till hundarna alltså!! Så här mysigt har de det här. Ser inte ut att lida nämnvärt! Första 2 minutrarna kom Lisas cykelmardröm från 2 dygn sedan tillbaka och hon ylade och skällde hej vilt på alla vi passerade, det tog tack och lov slut fort och de kom fint till ro medan vi tog till byn och köpte midsommarjordgubbar!
...och i bakgrunden kan ni se den nyinförskaffade bilen - som husse faktiskt i skrivande stund håller på och sätter Jeppegrindar i! Tjoho!
Med detta passar vi på att önska våra läsare en RIKTIGT GLAD MIDSOMMAR! Med förhoppning att solen ska lysa på era kameler och vinden ska vara nådig! Kram!

2 kommentarer: