söndag 28 juni 2009

LC-träning i Veberöd

Hej o hå vad det var varmt idag! Det bar iväg till Veberöd för mig, Isabelle och hundarna i förmiddags för att Lisa skulle få köra lite LC. Lisa är den typ av hund som sedan första gången hon fick syn på en "trasa" har ansett att det är hennes livsuppgift att nedlägga det, som i detta fallet, röd/vit-randiga plastbytet! Den låg bara där och skräpade och ingen jagade den! Lisa tyckte det var så onödigt att hon blev helt oregerlig och jag valde att gå en promenad med henne för att sedan lägga henne i bilen och vila lite så hon inte skulle få slaganfall i värmen innan hon faktiskt skulle springa! Sagt o gjort. Vi satt och skulle precis lyssna på träningsledaren dra igång dagen (ca 90 sek senare) då jag ser en lös whippet komma farande in på området och rätt fram till trasan och tar livet av densamma. Tittar sig sedan stolt om efter mig! Jösses det var Lisa! Då kommer någon halvspringande och sa att de hade sett henne hoppa ut genom bakfönstret som jag hade lämnat öppet för att det skulle bli lite genomdrag.... Tja, vi har lite säkerhetsuppdateringar på bilen framför oss till semestern. =D
Pimme visade Bella att förutom att dricka i vattenskålen kan man faktiskt bita i den och i viss mån även ha dragkamp med den!
Så här trött kan man bli efter ett par timmar i gassande sol!
Här Pimme och Rebecca !
Tja, inget mer att säga, så här trött var man vid hemkomst. Vad passar bättre då än att lägga sig hos en tonårig lillmatte som för tillfället HATAR solen och vägrar gå ut (annat än för att bada i havet) så länge det är sol ?! Utan ligger inne och läser under en filt.
Förresten så har Lisa bränt sig på nosen idag! Imorgon blir det 25:an på nosen!

4 kommentarer:

 1. Sicken tokfia! Men det är klart, varför sitta i en bil när man kan springa och jaga trasan ;-). Hur hanterar man sånt, får hon beröm el inte när hon ändå fångade trasan..? Förstår tonåringen i soffan, mitt på dagen ligger jag gärna i soffan och läser jag med. Ha det gött!

  SvaraRadera
 2. Kul att träffas igår! Världen är liten...

  SvaraRadera
 3. Hahaha fick en rolig bild i huvudet när jag läste om hur Lisa hoppar ut ur bilen :)

  SvaraRadera
 4. Det var en syn att se henne hoppa och springa kan ni tro!Högt var det ju oxå...Tack för lånet av henne till Jacks licenslopp!
  Hälsningar Lotta och grabbarna i Åhus

  SvaraRadera