fredag 9 juli 2010

USA-resa del 2 resdag 2

Jag såg att jag hade stavat som en kratta i förra inlägget men jag satt och skrev löptext utan att korra... det blir så, jag hoppas att alla vet att jag faktiskt KAN stava :)
Som tur är har jag mycket effektiva förträngningsmekanismer och gårdagen är redan som bortblåst. Lite yr ikväll efter ca 55 mil i bil idag MEN vi kom fram fortare än vad vi hade tänkt!

Som du ser var det ganska skönt att sitta i en luftkonditionerad bil tros allt, 37 grader skojar man inte bort :)

När vi kom fram till Westgate Resort and Spa i Orlando kastade barnen - och Per - sig i poolen, ända tills Isabelle kom uppfarande och sa att det var ju helt ohygieniskt med sådana pooler - hon hade fått en stor tuss av någon annans hår på sig. :)

Här är "barnen" utanför restaurangen på kvällen (ser du Rebecca att Isabelle har anammat din gest)
Tack snälla ni som kommenterade förra! Så glad jag blev! 7 kommentarer på en dag är nog rekord... nästan värt sjukdomen på resan ;))
Imorgon blir det "Island of adventure" hela dagen från morgon till kväll - det går åt många liter vatten då!

7 kommentarer:

 1. Hej på er, skönt att du kan förtränga den mardrömslika resan och underbart att du mår bättre.
  Vi kan inte skryta med 37 grader, fy, tack och lov för luftkonditionering.
  Här skall bli upp mot 30 grader till helgen, det är mycket det också, speciellt med två små voffar som vill trycka sig mot en när man sover.
  Hur går det med benet, har du ont?
  Ha en fortsatt skön semester.
  Jag ringde till Ulla och läste din blog igår.
  Hon hälsade så jättemycket till er.
  Nu skall jag sätta fart för idag kommer gästerna från Frankrike.
  Jättemånga pussar och kramar från oss här hemma.
  Kör försiktigt och var rädda om er.

  SvaraRadera
 2. Jepps Jeanette... Det lär bli många kommentarer denna resan. Men som du skriver, det är ju kul med kommentarer då och då. Jag ser fram emot fler tokigheter av det glada slaget. Kram och njut!

  SvaraRadera
 3. Åhhh Orlando. Jag gillar verkligen Orlando av någon anledning. Eller många anledningar. Har ni varit och ätit på Bahama Breeze? Och shoppat på Belz Factory Outlet? Åhhhh I wish I was there! :) Hur som helst har vi varmt här med just idag. Inte mycket till sol, men varmt. Man får vara glad för det lilla! Ha en fortsatt underbar semester!//Nina. (Amys matte)

  SvaraRadera
 4. Snyggt Isabelle! Jag är mycket stolt :). Ha det så underbart i vattnet, själv drar jag till Båstad, här ska det tydligen bli "tropisk hetta" i helgen. Najs! :). Hörs snart! Kraaaaam

  SvaraRadera
 5. Hej på er!!
  Så myyyysigt ni har det...njut nu riktigt mycket och ta hand om fossingen!! Snart packar jag in Gandalf i bilen och åker o hämtar Birgitta med Soya - tävling i Simrishamn.. Här är det VARMT de har lovat typ 30 grader i några dagar framåt.
  Kram till er!

  SvaraRadera
 6. Å vad skönt att åksjukan släppt! Ni verkar ha det så gott, njut nu allihopa! Vi har 31 grader härhemma idag och jag tror inte det blir LC prov för oss imorgon de är utlovat 30 grader och full sol i Katrineholm )= det vågar inte jag med mina hundar.

  SvaraRadera
 7. Så mysigt ni ser ut att ha! :)

  SvaraRadera