torsdag 15 juli 2010

USA-dagbok del 4 Vardag i Cape Coral

Tjaha. Vi har en fantastisk pool till huset. Så här tillbringar vi förmiddagarna med att bada och sola, inte fel alls.


Isabelle gör volter både fram och tillbaks och älskar sitt nödvändiga cyklop för att inte få vatten i näsan!

Här brottas Astrid och Pelle med en nyinköpt luftmadrass

Vy 1 liggande på terassen

Vy 2 (poolutrymmet är inklätt i nät så att vi slipper alltför många djur på besök). Vilket påminner mig om att första kvällen gick Per och jag ut för att titta lite - och vi blev banne mig jagade av en gigantoskalbagge. Palmetto-skalbagge. Lever tydligen av bären på just den speciella Palmettopalmen som vi har utanför. Stor som bara den - och snabb :) Per höll på att springa ner mig :)

Vy 3

Stackar M mådde inte bra på måndagen så hon låg och sov inne i svalkan, lite feber och ont i halsen, men hon är bra nu igen.

Att säga att amerikaner är "tacky" är väl att överdriva? Eller vad säger ni om detta lilla nätta delfinbord?

Igår var vi på en liten oansenlig "mall" i Cape Coral och hittade en party-tillbehörs-butik. Där hittade Lena lämpliga "25-years-together" servetter och bordsdekoration för deras dag just igår! Grattis go´vänner!

Di lyckliga unga tu :)

Pelle och Bea "the american way"

Ja, jag skriver lite om mitt ben också. Dödsirriterande att det fortfarande är så svullet!! Det ser ut som om benen hör till två olika personer!

...och bakifrån ser det ut som ett elefantben! Hmmm undras hur länge det ska envisas med att se ut på detta viset?

Här är min fantastiske make och underbara barn på Coconut Point som fick sig ett besök idag!
Imorgon ska vi åka till Captiva Island och Sanibel. Dessa snäcköar finns med i "100 saker att se innan du dör" så det ska bli jätteroligt. Madeleine vill gärna surfa så det kanske vi kan få till där. Tills nästa gång! Tack snälla ni som kommenterar! Så himla roligt att få respons. Det är för er jag gör det :)

6 kommentarer:

 1. Det ser så härligt ut att det riktigt kliar i kroppen att komma och hälsa på er! Vad smart att klä in hela poolområdet med myggnät, det gillar jag som får panik av mygg och knott. Synd att du inte fick skalbaggen på bild när den jagade Per, det hade ju varit en syn! Den där stackars foten måste nog få regelbundet högläge och massage. Det är en kombination av muskler och blod/lymfkärl som pumpar undan vätska i foten och det systemet har nog blivit lite lat av all din vila under läktiden. Så du får nog vara så snäll och hjälpa den lite både genpom att vila den högt och träna den lite. Håller tummarna för att den inte bli värre i alla fall!

  SvaraRadera
 2. Det ser underbart ut. Hälsa till Madeleine att hon skall krya på sig och STORT GRATTIS till Lena och Pelle på Silverbröllopsdagen.
  Det skall bli spännande att se fler bilder när ni kommer hem.
  Pussar och kramar till er allihop från oss.

  SvaraRadera
 3. Ni verkar ha det riktigt gött! :D
  Håller med Annelie... synd att du inte fångade skalbaggen på bild! Men många andra fina bilder får vi ju i alla fall! :D

  SvaraRadera
 4. Kollade precis att min förra kommentar kommit med, det hade den! Har aldrig kommenterat en blogg förr! En dag kvar för min del till semester, så gött! Det verkar ju ni också ha det. Varför kallas de snäcköar? Så enkelt som mycket snäckor?

  SvaraRadera
 5. Så himla mysigt... följer er resa med stort intresse! :) Ska bli kul att se bilderna från snäcköarna. :) Din fot ser inte bra ut, stackare... Men det är väl för att det är varmt och ni går mycket. Det ger sig nog när du kommer hem igen.

  SvaraRadera
 6. Så kul att få följa med er på resan..TACK !
  Kramar från mig.

  /Maidie

  SvaraRadera