söndag 4 juli 2010

Bloggtorka - semester

Nu har både Per och jag gått på semester. På onsdag flyger vi till Atlanta för vidare bilfärd ner mot Orlando 3 dagar för att sedan fortsätta till Cape Coral. Jag hoppas nå lite internetanslutningar då och då för att kunna uppdatera bloggen med ojämna mellanrum, när tid och ork räcker till.
För er som har läst om mitt ben kan jag berätta att det idag är 5 veckor sedan jag bröt benet!! 5 veckor?! Ja, trots att det har känts oändligt emellanåt så har det faktiskt gått fort.
Men det är väl som i alla andra sammanhang att tiden är faktiskt inte längre! Hur skrämmande det än kan te sig. Nå, tillbaka till benet. Måndag om en vecka har det gått 6 veckor, först då får jag lägga bort allt stöd, men för att slippa ta kontakt med ett sjukhus där för att ta bort gipset får jag redan på tisdag bort det och ersatt med en hårdplaststövel typ pjäxa som man kan ta av och på (som jag förstår det). Gissa om jag på tisdag, så fort jag kommer hem, kommer att ta av den, TVÄTTA och RAKA mitt ben?!? Håret är mörkt och så långt att det nästan krullar sig... eeoouwww. Jag har blivit ganska brun om överdelen av benet så det kommer att behövas lite power-solning för att komma ikapp, kanske 50 i solskydd på det bruna och inget på det vita ;)
Nåväl gott folk. Hoppas att ni kommenterar flitigt när jag bloggar från semestern som alltid :) och ha nu en riktigt trevlig sommar till er alla som har gått på semester eller ska gå på semester. Kraaam - och vet ni vad förresten - jag kommer att sakna hundarna något galet trots att jag vet att de kommer att ha det jättebra. Lisa går redan och tittar lite skumt på resväskorna, precis som för att se om hon får plats :)

3 kommentarer:

 1. Ha en underbar semester! Klart du kommer att sakna din små älsklingar men samtidigt så är det ju skönt för dem att slippa åka med ;). Härligt att gipset åker av, fast vad gäller solskydd så borde nog tvärtom vara sundare, det vita har ju inte utsatts för något alls de senaste veckorna. Brunkräm kanske du får inhandla :). Kram

  SvaraRadera
 2. Åh, nu blev jag sådär våldsamt avis igen... åka utomlands. NAAAAJZ! =) Hoppas ni får en superskön resa, och sen vill vi se MASSOR med bilder i bloggen när ni väl kommit hem igen.

  Ha det alldeles underbart Over There! ;)
  Varma hälsningar
  /Katja & Fladderöronen

  SvaraRadera
 3. Ha nu en riktigt skön semester, vovvarna klarar sig nog, värre med matte kanske;-)
  Önskar en lycklig resa, massor med bilder väntar jag att få se här i bloggen.
  Va rädda om er hälsar Mia o Jazper

  SvaraRadera