söndag 18 april 2010

Järavallen 18 april

Idag har varit en ganska händelserik dag.

Började ganska lugnt och stilla för att sedan accelerera :) Var hos vännen Lena på heminredningsparty, superfina grejer (en annan väninna till mig som äger det) gå gärna in och kolla www.zbh.se de har konsulenter över hela landet så anmäl om du vill ha eller gå på party!

Efter det bar det för mig och vovarna hem till Rebecca och Jesper för en liten övningskörningstimme med Rebecca. Det är så roligt för hon är verkligen bästa och mest begåvade elev man kan tänka sig!

Efter det åkte jag och voffarna och hämtade Magdalena och Cc för att sedan åka upp till Järavallen och släppa dem för spring med Åsas whippar (alla utom stackars Corre som hade gjort illa nosen på whippetraceträningen på förmiddagen).

Här fick jag alla 5 på bilden. Våra tyckte det var SÅÅÅÅÅ kul att springa fritt igen. Det har ju inte varit kompisspring nu på tre veckor eftersom det varit LC-prov och träning på rundbanan.

Fr v Lisa, Gandalf, Bella, Cc och Trillik. Bella och Gandalf gillade verkligen varandra! Ungefär jämngamla och skuttade runt och jagade varandra som bara den.

En riktigt härlig lång dag. Skönt i soffan nu, jobbigt bara att jag har grym hosta! Ungefär så att det känns som om lungorna åker med ut! Pust. Nu är Per hemma också efter att ha varit i Stockholm och sedan hela helgen i Danmark och spelat hockey. Skönt att jag slipper vara ensam vaken inatt när jag hostar ;))

4 kommentarer:

 1. Tack för besöket här "hos oss" !!
  Trevliga mattar och fantastiska hundar.. Det är verkligen helt otroligt att se hur enkelt och bekymmerslöst man kan sammanföra nya hundar med varandra.. Här hemma har vi ett helt gäng nöjda hundar som ligger "utslängda" i sängar och soffor..:-)

  SvaraRadera
 2. Här ficks det mat så fort de kom hem, sedan dess har de också varit helt utslagna! Tack själv för trevligt sällskap, och rolig "historia" jag skrattade så jag höll på att köra av vägen när jag körde hem ;)))

  SvaraRadera
 3. :-))) jag har tränat på NEJ hela vägen hem....
  jag ska fortsätta en stund till tillsammans med datorn och Wallander i tv-soffan..;-)
  jag svarade inte på kvällens samtal :-) hade inte tränat klart på NEJ än....
  Ni är bara bäst....Gandalf skickar extra kramar till Bella och hälsar att han redan saknar henne...

  SvaraRadera
 4. Nejmen, man tackar ödmjukast (noooo))! :)

  SvaraRadera