måndag 5 april 2010

LC-gänget på promenad i Genarp/Häckeberga

Igår skulle vi ha startat hundkappsäsongen, men det var faktiskt så att denne svensken har haft lite mycket, varje helgdag under flera månader, så jag orkade helt enkelt inte! Krydda det med några decimeter regn så var valet inte svårt. Tyvärr.
Men idag blev det LC-promenad som jag hade lite förhoppning om skulle ske i uppehåll, men inte helt, två tredjedelar kanske...
Peter och Ingrid Ydreborg hade ordnat en härlig tipspromenad för alla oss deltagare, stora som små från när och fjärran :)

Många olika raser, detta är Galgos
Detta är Mörrumsbor ;)) Irländska varghundar menar jag

Peter i en för förmiddagen välbekant pose

Annelie, Matthias, Eira, Saga, Cc och lite annat löst folk :)

Eva och henes fyra Italienar, nej, visst nej, tre och en Vorsteh

Isabelle och Bella

Per och Lisa

Eftersom det är svårt att grilla i ösregn var Peter och Ingrid snälla och tog hem oss alla till sig! En liten grill och flera stekpannor gjorde tricket för ett gäng hungriga med medhavda korvar och tillbehör. Speciellt tack till familjen Ydreborg men även till resten för en trevlig träff!
Efter det körde vi till Hörby och köpte en hundbur. Behöver en till Lisa för att kunna lämna henne när det är en tävlingstrasa i närheten - kan även vara bra att ha till utställning.
Har faktiskt redan använts till agilityn.
Ikväll, ca 17.50 ropade Isabelle, åh nej, agilityn började igår, jag tittar på det och säger: -Men 5:e är ju idag! Det börjar 18.30! Vi får klä på oss! Sagt och gjort, så försvann den kvällen :) Men det var det värt. Isabelle och Lisa var jätteduktiga. Det kommer nog lite bilder imorgon, om vi kan få igång den andra datorn...
Hoppas att ni alla har haft en härlig påskhelg, nu är det tillbaka till gruvan!
Kommentera GÄRNA om ni tycker att jag förtjänar det :)

2 kommentarer:

  1. Vilken hundhelg det har varit för er! :)

    SvaraRadera
  2. Hej Skåne!
    Va härligt ni har det - ingen snö.
    Hälsn från norr

    SvaraRadera