söndag 11 april 2010

En solig söndag i Landskrona - Bella på banan

Det var faktiskt ovanligt lätt att gå upp i morse - kan bero på att vi däckade redan vid 22.30 igår :) Det var dags för Bella och Pimme att springa sina första provlopp på hundkappbanan i Landskrona. Isabelle har kurerat sig och agerade fotograf till nästan alla kort tagna idag utom mitt mästerverk som jag stolt har givit mitt namn :)

Detta var sista kortet som togs idag då de små kalvarna släpptes på grönbete efter att ha varit duktiga på banan

Här står Bella och väntar - men vet inte på vad riktigt. Lisa skrek som en galning så hon blev förpassad till bilen, på andra sidan ett staket är det ett förfärligt oväsen - verkar inte vara något att bli så upphetsad över...

Pimme sprang efter några plastband i en rasslande metallställning - jag trodde han hade förlorat förståndet ?!

Så fick JAG på mig en sak över nosen !! Obekvämt - undras vad jag ska med den till?

Matte ville att JAG skulle springa efter den saken som lät! Jag höll mig på behörigt avstånd! När jag hade kommit hit så tyckte jag att matte var för långt borta - så då vände jag (vill du se min sköna stil så klicka på bilden så blir den större)

men - matte insisterade på att jag skulle springa efter den längre - så då fick jag väl göra det, det är ju som tur är roligt att springa!

men jag behåller avståndet, den för ju ett himla oväsen!

Pimme tyckte jag var duktig!
Sedan fick vi båda springa vars ett provlopp till och då hade poletten trillat ner så då jagade jag den tills den hade stannat! Då lekte jag och matte med den en stund!

Sedan fick vi bara busa i solen och det var så himla skönt! Lisa var ju borta hela dagen igår så jag kände mig lite ensam med bara människobarnen!

Åh vad Lisa tyckte det var härligt att sträcka ut lite idag också. Hon tyckte reglerna om att man inte får springa två dagar i rad var jättedumma!


Och så här glad kan man bara vara när man får springa fritt i solen!!

Matte har pratat med Annelie idag och de ska kanske åka till Söderhamn på LC i maj och lämna mig hemma!!! Det tycker jag INTE om! Hoppas att jag fyller 15 månader snart så att jag också kan ta licens och följa med dem!

4 kommentarer:

 1. Så underbara bilder från denna helgen! Söta Bella!!

  Nästa gång SKA vi med!

  SvaraRadera
 2. Första bilden på Bella är ju oslagbar!

  SvaraRadera
 3. Ann-Christine11 april 2010 20:51

  Så roligt att det gick bra. Blir kul med fler whippet på banan. Hoppas vi också kan vara med nästa gång.

  SvaraRadera
 4. Härligt att se!
  Himla kul att dessa bloggar finns så man får uppleva hundkapp så nära inpå fastän det är så långt borta.
  Lycka till i fortsättningen!
  Hälsn från Norrbotten

  SvaraRadera