torsdag 10 september 2009

Utställningsfunderingar

Jag har lite ångest över utställningarna i helgen - med betoning på LITE. Först och främst ska det bli jättekul. Ångesten hänförs mest till att jag ska bli en sådan som jag i 20 år har hånat i smyg medan jag har tjänat mina ringsekreterarpengar; hundtant med värsta ekipaget, vagnhjul, tält, stolar, burar... och inte minst unge o hundar.
Det roliga är - inser jag nu - att det finns massa människor jag känner och tycker om, likaledes hundar. Jag förmår inte ens bli stressad över att en hel helg ska gå till att sitta och vänta i fukten och snålblåsten - som det av någon anledning alltid är på Sofiero.
Hihi, det får mig att tänka på ett tillfälle då jag jobbade som ringsekreterare i Afghan/Salukiringen och det ösregnade! Ganska undrhållande att se utställare och deras vänner försöka hålla paraplyer så att inte Afghanen ska se dränkt ut, med begränsad framgång kan jag säga :-) Jaja, så är det, Lisa blir som bekant till en väldigt kutryggig Italienare i regn så...
Får mig att tänka på en annan historia.
Härom veckan var Madeleine ute med hundarna och kompis, säger till kompisen: -Igår såg jag ett par Italienare men jag hann inte fram och hälsa på dem! :-O Kompisen frågar försynt vad hon skulle hälsa på två italienare för? :-) Så kan det gå när man slänger sig med uttryck som är självklara i vissa kretsar men inte alls i andra.
Det riktigt roliga med helgen ska bli att umgås med Bellas gulliga syskon och deras ägare. Sara (med Dearest) råkar ha en kolonistuga i närheten av Laröd som hela gänget ska invadera efter Sofiero, och då passa på att fira Rebeccas födelsedag!
Så, fler rapporter och massa bilder kommer efter helgen!

3 kommentarer:

  1. Kanske kanske syns vi i Laröd, mår jag lite bättre så tänkte vi åka ner :) Annars kastar jag en lycka-till-kram den här vägne :)

    SvaraRadera
  2. Hej.. Lycka till i helgen. Förhoppningsvis träffar jag er både LÖrdag och söndag. Kira ska ställas båda dagarna. Ha det fint kram sara

    http://www.newkinskelly.blogg.se

    SvaraRadera
  3. Jag håller tummarna!!!

    Ha det bra underbara Jeanette, Kram E

    SvaraRadera