söndag 20 september 2009

Söndagen snart slut, och därmed helgen...

Vi har ju haft fantastiskt väder hela helgen så det har varit flera härliga långpromenader med vovvarna i solen.
I em hade vi träff på Jägersro igen. Det var fantastiskt trevlig samvaro och solen sken på oss, även om man genom solens bristande höjd på himlen motvilligt kan konstatera att det nog närmar sig höst...

En ny tik har kommit till vårt lilla gäng. Zelda 8 månader. Tyvärr glömde jag kameran idag så det blir inga bilder, men jag ska vara duktig och ta med den nästa helg!

Lisa fick verkligen jobba idag. Först var hon ivrigt uppvaktad av Kenzo (bror) och en bullterrierhane. Den senare behandlade hon på ett rasistiskt vis otroligt mycket tuffare är sina bröder! Han fick sig nog ett par rejäla hugg över sitt tryne! När han avvek från platsen kom Higgins (bror) och återstoden av tiden befann hon sig klämd som i ett skruvstäd mellan Higgins och Kenzo. Än den ena än den andra försökte sig på att sätta på henne, men hon sprang undan och sa till, så vid flera tillfällen valde de att sätta på varandra istället vilket gjorde att hon fick lite frid :-)
Tack till Isabelle och också till Tobbe (Ernsts husse) som i långa perioder agerade Lisas väktare och hjälpte henne att skala av beundrarna från att sitta som iglar i pälsen.
Lisa jagade bollar och bröderna jagade Lisa :-))
Behöver jag säga att hon sover jättegott och inte opponerade sig speciellt mycket när bara Bella fick gå med på promenad och följa farmor till bussen.

Så imorgon bitti är det dags för förhoppningsvis sista intervjun på "jobbet". Ska bestå av en presentationsdel som jag känner att jag behärskar så jag kan bara göra mitt bästa!

Ha det bra tills jag återkommer med nya vardagshändelser!

1 kommentar:

  1. Men hallå... Du vet hur nyfiken jag är... Let me know! Har suttit upptagen hela dagen med allt inför kommande jubileum. Hoppas det gick hela vägen, kram!

    SvaraRadera