måndag 5 oktober 2009

LC-träning i storm och regn

Nu har jag likt ketchupflaskan åstadkommit 5 eller 6 nya inlägg! Hade inte tänkt göra så, utan lägga ut dem efter hand, kanske ett om dagen, men så lade de sig i den ordningen jag hade lagt in dem! Tråkigt när ett nytt kommer tre ner... Så tänk på att rulla förbi "Singstar" där ligger lite andra skojigheter.

Well well, i söndags var vi på LC-träning i Sjöbo. Det var sol och varmt - i små korta stunder - de andra blåste det orkan, faktiskt hela tiden, och sedan kom det skyfall - tack och lov ganska korta! Bilen stod i perfekt riktning och blåst och regn kom rakt framifrån vilket gjorde att det var alldeles vindstilla och torrt där bak.

Bella har verkligen inte förstått varför Lisa blir så upphetsad av LC!

Lisa har tendenser till att bli alldeles för smart, lure-wise, på fältet, vilket gör att hon får springa träningslopp ensam och när hon börjar gena så stannar luren tills dess att hon tar upp jakten igen, på rätt sätt. Andra loppet gick riktigt bra! Tänk om man kan "omprogrammera" henne? Nu har vi ju Klubbmästerskap på nämnda Sjöbofält den 18 oktober. Hoppas att hon inte har börjat löpa innan...

Alla barnen har det rätt mysigt bak i bilen!
Kenzo och Higgins sprang tillsammans och jag hoppas att Jonatan som var snäll och fotade både Lisa och dem har fått lite bra bilder som jag kan publicera snart!

4 kommentarer:

 1. Jag har bilder på Lisa, ingen panik :)
  Lägger upp dom ikväll så kan du plocka hem dom och lägga upp i bloggen!

  SvaraRadera
 2. Hej Jonatan, var lägger du bilderna?

  SvaraRadera
 3. På samma ställe som Higgins och Kenzo bilderna. Dom är dock inte på plats just nu, kommer ikväll.

  SvaraRadera
 4. Supertack! =D Jättesnygga bilder!

  SvaraRadera