tisdag 20 oktober 2009

KM i Sjöbo

Då var det äntligen dags - för vårt alldeles egna KM! Jag som hade en löpande (inte på rätt sätt då!!) hund kunde inte delta i självaste tävlingen utan huserade i sekreteriatet som bestod av Annelie och Mathias husvagn! Det var alls inte fel på morgonen när termometern visade på -2 grader!

Jag hade lurat med mig kära make också. Han behövdes som funktionär på fältet. Han närde en liten dröm att kanske få köra lite motorcykel innan vi åkte hemifrån på morgonen. Han fick vad han tålde - ca 4 timmar, men inte klagade han på dagen i alla fall!

Här ser ni en bild inifrån det allra heligaste! Här satt Tomas J, Karolina och jag mest hela dagen. Jag var bara ute på fälten ett par gånger för att hämta domarprotokoll. Ett av de få loppen jag såg var Ernsts andra lopp. Det var helt MAGISKT! Det var, med min begränsade erfarenhet, det bästa whippetlopp jag har sett. Det var ändå jämn hög kvalitet på whipparna i söndags.
Dator, kaffe, godis och en massa hundar... och ett jäkla spring när vi inte ville ;)

Här en härlig stämningsbild på Bana 2 med kollega TJ till höger. Notera avsaknaden av
ytterkläder och den blåa himlen!
Här lite action när Mikael släpper Higgins och Lena Loke - inte en tass i marken så långt ögat når :)

Här ser ni Lisas bröder Kenzo och Higgins samt kompis Soya

Här är samma hundar men mer än benen på hussar och mattar. Fr v Mikael med Higgins, Birgitta med Soya och Bengt med Kenzo. Här börjar dagen lida mot sitt slut, redan kl 16!

Här har vi lite fler kompisar, Sara med Kira och Lena med Loke

1 kommentar:

  1. Vilka härliga bilder och texter! Ser fram emot att arbeta mer tillsammans på prov i framtiden fast då hoppas jag att Lisa löper på rätt sätt!

    SvaraRadera