måndag 12 oktober 2009

Landskrona hundkappbana, träning i regnet

Jaha så var det söndag! Med regn!! Tjohooo, mitt fantastiska Ullaredsköp från gårdagen kan användas bums! (bild på begäran längre fram :) Vi var ett bra gäng som kom till Landskrona. De är så trevliga och hjälpsamma så det är jätteroligt och det kändes som om det var fler som tyckte att detta var ett bra komplement till LC:n och ett härligt sätt för hundarna att få motion.

Jag, som för en gångs skull inte hade kunnat locka med mig någon mer än Lisa var först och hämtade Rebecca och Pimme i Malmö. De fastnade inte på ett enda kort ...Men det gjorde Bengt och Kenzo
och Lisa, undras om hon har blivit smittad av lillasyster, så töntigt hon sitter med tassen..

Bellas syster Dearest och hennes kompis Li kom och kollade

och detta är Kenzo - jo, jag lovar, snyggingen i blå bikinitopp ;) kanske läge att klicka på bilden för att se den lite större?

Här har de sprungit klart och ska busa av sig lite. Se så rolig Kenzo ser ut fångad mitt i en skakning, ser ut som han dansar och skrattar på en gång. De andra här är Kira, Dearest, Li och Ville

Edvin och Sara med ett gäng hundar

Li, Kira, Dearest, Kenzo och Loke

Ett gäng hussar, mattar och hundar

Jag skulle försöka samla alla på en bild - gick sådär, men man ser i alla fall fantastiska rocken med vilken man slipper ha regnbyxor! Yippee.

Lisa gjorde en kämpainsats. Hon skulle springa tillsammans med Ville som var lite av expert på detta (Lisa har prövat två gånger tidigare). Men det tog ju sån tid (typ 4 sekunder) så då hade hon tröttnat på att stå och glo igenom ett galler och kastat sig bak över mig i sin jakt på trasan lagom till dess att haren gick... Jag lyckades få fram henne så hon såg rumpan på Ville och rusade efter igenom boxen. Jag trodde hon skulle ge upp för hon hade ingen som helst kontakt med trasan men icke, hon visste att den var där någonstans och sprang med en dåres envishet sitt första 550 m lopp. Helt oberörd. Sedan vilade vi och fikade, så skulle vi släppa ihop dem och leka. Hon ville INTE. Försökte bara klämma sig emellan stängerna i grinden. Kenzo och en ung Greyhound-hane fick sig rejäla åthutningar. Allt fick sin förklaring då vi kom hem och såg att hon börjat löpa. På bilden i lånad trosa av Soya. Vi har beställt egna som förhoppningsvis kommer snart. Men så länge får hon stoltsera i lånta fjädrar. Dessa försökte Bella, föga förvånande, genast slita av henne, men efter ett par rejäla åthutningar så låter hon den vara.

5 kommentarer:

 1. Fy vad tjusiga ni är! Lisa i sina löparbrallor och du i din LC-provvänliga rock...

  SvaraRadera
 2. Härliga fartfyllda bilder på whippar in action! Tack för titten! :)
  Ps. Får jag låna bilden av Kenzo till min blogg?

  SvaraRadera
 3. Hej
  Vad snygga bilder=)
  Vad synd att Lisa började löpa =( Kunde ju väntat tills efter söndag.. Men vi ses väl där nere ändå? =) Ha det fint
  Kram sara

  SvaraRadera
 4. Hej Jeanette!
  Var så nyfiken på att kolla om ni kom i väg på rundbaneträningen nu när det äntligen blev av-skoj!!! att ni blev ett litet gäng och att hundarna verkade tycka det var superskoj :-)
  Nu hoppas vi få se er fler gånger på Landskrona banan!
  Vi syns på söndag på KM:et!
  bästa hälsningar
  från Åsa med hundar

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Jippi, fler whippar på rundbana.
  Hoppas det blir fortsatt träning/tävling.
  /Linnea

  SvaraRadera