söndag 25 oktober 2009

Bella på grönbete

Tyvärr har jag inga bilder på detta - sorry. Men ni kan säkert tänka er bilden. En whippetvalp på 7 månader som inte har fått springa fritt på 3 månader - drygt. Ser ni det framför er? Lägg till den bilden en oerhört förvånad syrra - Lisa - som blir ifrånsprungen med hundlängder! Hon är dessutom mensig, hungrig och lite allmänt seg, så hon genar och försöker få grepp om nacken på denna snabba lilla råttan så att hon inte ska springa förbi, men Bella gör en blixtsnabb vändning och drar in rumpan och drar ifrån!

Det var helt fantastiskt! Jag stod bara och njöt. Det märktes ingenting alls på hennes ben, och hon hoppade, sprang och flög som en galning.
Vi var i hundrastplatsen på Jägersro och träffade lilla Podenco-tiken som är nyaste tillskottet i vår whippetklubb. Amy med matte Nina. Jättetrevligt.
Det var roligt när vi kom dit så var där en ensam GIGANTISK Grand Danois-hane, som precis hade kommit, som hette Higgins faktiskt.
Han tittade inte åt mig och Bella kan jag säga... En Lisa i höglöp charmade honom totalt och komplett. Kan ni tänka er vilken jobbig parning? Och konstiga bebisar...
Vi gick en promenad, fram och tillbaka längs staketet på hundrastgården så vi fick väl stressat bort honom till slut ;)
lite som när man stirrar ut någon som sitter med kaffe på en full restaurang.

Igår var jag på klassfest - 30 år sedan vi slutade nian. Det är fjärde träffen vi har, vi var sjutton stycken på Hantverksgården i Limhamn och det var lika kul och trevligt som vanligt. Lite som härliga invanda tofflor :) Idag ska jag ha ett gäng underbara kvinnor här på gammaldags syjunta med armbandstillverkning, mat och härliga inspirerande samtal! Vilket underbart priviligierat liv jag har!

1 kommentar:

  1. Va skönt att Bella äntligen får springa igen, måste varit jättejobbigt både för hund o matte dessa månader. Visst njuter man även som matte när hundarna får ruscha av sig all överskottsenergi, härligt. Då hade du roligare på din skolträff än vad jag hade. Vi träffades 25 år efter nian, men det var alla nior på skolan, massor med folk alltså o vissa blev as kalas o väldigt pinsamma, inte alls kul. Det som var kul, det var att vår klassföreståndare kom, men vad gammal o skrynklig hon blivit...... hon kanske tyckte detsamma om mig, he, he. Ha det bra o pussa på hundarna hälsar Mia o Jazper.

    SvaraRadera