fredag 30 oktober 2009

Hundkapplöpningar i Landskrona imorgon (lördag)

och där ska vi vara!
Det är riktigt kul att titta på, och Lisa tycker att det är toppen att springa. Ska se om jag kan få iväg henne ur buren utan att först ligga ner på marken och trycka in henne då trasan kommer :)

Kl 14.00 börjar tävlingarna. Lopp med Whippets, Greyhounds och Salukis. Efter tävlingarna får man träna.

Har försökt ta reda på hur man får licens, det känns inte lika tydligt som LC: 2 provlopp, 1 licenslopp, med olika kön. Klart liksom.
Här är det mer - får se hur hon klarar buren, får se ditt och får se datt. Å andra sidan så är ju resultatet här extremt tydligt - först över mållinjen har vunnit! Kan det bli enklare?
Inte en massa bedömningar hit och dit om ena eller andra domaren tycker att X eller Y är att föredra. Inget funderande på om hon blir för smart eller ej och genar och grejar. Här är det bara att springa för allt vad tygen håller!

Skönt att båda har sina specifika egenskaper som gör dem lockande.
Vi ska absolut ta licens till våren. Det är så roligt att det är så nära som Landskrona och att det är träningar varje söndag!

Så, om vi inte ses imorgon, ha en riktigt trevlig helg.
Jag ska ta med riktiga kameran, och någon som kan fotografera imorgon så kanske jag kan få några sjyssta racerbilder på Lisa att lägga in här.

1 kommentar:

  1. Ja, kapplöpning är nog den ärligaste av sporter, den som kommer först i mål vinner. Punkt slut! =)
    //Mai

    SvaraRadera