söndag 10 maj 2009

På fjärde dygnet
Nu har vi haft Bella här i tre dagar! Hon har aklimatiserat sig väl och lilla Lisa (stora nu ...) tycker att hon, trots allt, är lite rolig - som leksak betraktat då :)
Fortfarande är det inte riktigt bekvämt att hon kommer och lägger sig bredvid, utan då flyttar Lisa sig.
Jag hade en brukshundsmänniska här igår. En god väninna som har haft Dobermann och Schäfer (!?) som förundrades över Lisas milda temprament och stora tålamod med valpen. Speciellt då hon tog en matbit direkt ur munnen på henne! utan att hon reagerade alls! Det är likadant med leksaker och ben. Fantastiskt skönt! Det är förstås lite av smekmånad och vartefter Bella blir större, starkare, mer respektlös och med ännu vassare tänder - så hoppas och tror jag att Lisa kommer att säga ifrån!
Jag är jättefascinerad av att jag har haft över 100 besökare på min blogg! Superkul att det finns folk som är intresserade av våra små vovvar!
Dock så irriterar det mig något alldeles oerhört att jag inte kan få rätt på layouten på den här himla sidan! Jag vill ha som Sagoruna bilder och bloggadresser till höger i bilden! Vill lägga bilder och namn på valparna där - vill ha upp besöksräknaren .... hrmpfff! Bloggsidespecialister sökes!

1 kommentar:

  1. Du får leka lite under layout på bloggen. Prova dig fram till slut hittar du rätt.

    SvaraRadera