söndag 17 januari 2010

Whippetar och deras människor på grönbete - igen

Hurra, idag hade vi vinterrekord på antal deltagare på träffen. Jag är så tacksam och glad att så många vill komma och leka med oss :) Stackars Birgitta och Soya kom, men Soya var så nylöpt så hon var tok-uppvaktad av alla killarna, och det är ju flest av dem! Bättre lycka nästa söndag! :)

Här kom nog alla människorna med, fr v: Siwi, Bengt, Rebecca, Magdalena, Jesper, Jonatan, Stefan och Marie bakom Mikael. Michael med Oscar slöt upp lite senare.

Här kommer ett gäng sättande i full fart!

Var bara tvungen att sätta in denna bilden, den är så talande för dagen. Längre än så här från Lilis rumpa var inte Higgins på hela dagen ;) Ingen av dem sprang så långt, Lili ville vara nära husse som fick beskydda henne emellanåt. Och Bella var jättelycklig, för med Higgins upptagen med Lili och Kenzo trånande efter Soya så var hon ganska fri... Nåja, CC och Oscar uppvaktade henne ju förstås.

..och här tror jag minsann att jag fångade alla hundarna på bild, låt se, huvudenas placering fr v; Lisa, Cc, Ville, Pimme, Oscar, Higgins, Lili, Bella och Kenzo. Det var minsann inte lätt att få alla att fastna på samma kort :)

Nu är vi på väg tillbaka efter drygt en och en halv timme. För första gången blev vår flock utskälld, av en pudelägaredessutom, som tyckte att de var för många för att gå lösa. Naturligtvis skulle Lisa skämma ut oss ytterligare genom att springa fram och stå och skälla trumhinnan av den gamla pudeln och hennes husse. Shit happens :)

Gängbild igen!

...och titta vad vi hittade! Jag återvände för att hämta en bajsbåse jag "skulle ta sen"... och där kom Annelie och Mattias...

...så att tjejerna fick hälsa lite på Eira och Ernst!

2 kommentarer:

  1. Ja fint folk kommer sent! Lite jobbigt att vara i tid när man är extremt morgontrötta... Men kul att hinna växla några ord i kylan! Hoppas vi kan vara med någon annan gång när Runas tass är lite bättre.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Så mysigt ni såg ut att ha det igår.. Nu har mina löpt färdigt och det har gått snart två veckor sedan de slutat blöda.. Så nästa träff ni ska ha hoppas jag att vi ska kunna köra ner med våra tre också.. Ha en bra dag. :) Kram

    http://www.newkinskelly.blogg.se

    SvaraRadera