måndag 25 januari 2010

Så hade vi träff i söndags igen!

Hej på er allihop. Nu blir det bilder från träffen igen. Det är inte helt många bilder jag tar så här på vintern... Kanske är ni trötta på att se bilder från våra träffar. Det är fattigt med kommentarer i alla fall ;) Har inte fått till några riktigt bra bilder på länge heller... Vet i ärlighetens namn inte riktigt vad jag ska blogga om.
Jag kan berätta att vi har bokat hus i Florida 2 veckor till sommaren. Ska åka med ett par kompisar och deras barn. Ska boka resan nu i veckan. Åh, det ska bli så kul. Det är så härligt att boka så här långt innan också för då går det verkligen att bara gå och längta i ett halvår. :)

Vi hade en härlig promenad i Käglinge i söndags också. Det var så roligt att Lena och Sara tog sig ner från Helsingborg med sina hundar. Det märktes redan i början att det var en annan flock än den vanliga. Framförallt Kenzo fick nya tjejer att uppvakta ;) Cc fokuserar annars mest på Bella. T o m Loke som är riktigt van att umgås med tjejer fick vittring på Bella på slutet. Annars verkade Loke och Lisa glada för att ses. De har alltid varit glada för att bara springa med varandra. Till fotot här så då: Människorna från vänster: Bengt, Sara, Stefan, Marie, Jonatan, Magdalena och Lena.

Det är verkligen ovanligt att vi har så här lite snö liggande i Skåne vecka ut och vecka in. Vi har haft mellan -1 och -10 i flera veckor. Faktiskt ganska skönt att slippa leran om jag ska vara ärlig!

Här skulle vi då försöka visa alla hundarna på en bild (Bella vill till sin matte bakom kameran) Huvudena fr v: Loke, Kenzo, Kelly, Kira, Cc, Lili, Lisa och bakbenen på Ville :))

Här kommer en bild på Loke och Lisa som tyckte det var kul att ses!

Kunde inte låta bli att lägga med denna gulliga bilden på tjejerna som ligger och väntar på mig med frambenen i kors =D

2 kommentarer:

  1. Våra hundar sov hela söndagen.. :) Vi kommer fler helger och rastar våra små råttor.. Ha en bra dag
    Kram sara

    SvaraRadera