lördag 30 januari 2010

Lördag med bus och pulka

Detta har varit en helt fantastisk dag i snöns tecken. Alla utom Lisa har tyckt att det var toppen, men det är klart, t o m Lisa tyckte att det var LITE kul att springa i lössnön i trädgården! ÄNTLIGEN har jag fått några riktigt coola bilder på hundarna!

Först stod de på den plätten på gräsmattan som var renblåst. Tror Bella fått snö i örat ;)

Sedan tog de fart och kastade sig in i halvmetersdrivorna. Väldigt snäll kall lössnö. Glöm inte klicka på bilderna för att få dem större!

Som vanligt Bella först och Lisa efter! Så snön yr!

Tjohooo, du kan inte ta mig!

Johooo då! Attans!!!

Usch, jag fick snö i örat igen!

Va? Hallå, vart tog du vägen? Ska vi inte leka mer?

Vid ett-tiden åkte vi för att åka pulka i Kroksbäcks/Holma backarna. När vi kom dit var det inte en flinga på någon av "topparna"! Lite svårt att åka pulka då. Per hade fått tips om Riseberga-backen. Sagt och gjort, åkte dit istället. Gränsar till Bulltofta rekreationsområde tror jag. Fantasktiskt fint var det i alla fall. Förutom att Lisa, som har jättesvårt för allt som har hjul, eller stavar, eller annat konstigt som inte ser ut som en exakt vanlig människa, fick frispel en gång i minuten på alla längdskidåkare i spåret som gick precis förbi backen. Jösses! Så vi gick en promenad Per och jag med hundarna medan barnen åkte pulka!

Här är Isabelle efter rumplappsfärd!

Det var en riktigt rejäl backe! Blå himmel! :) Samt att barnen undrade var liften var :) Det var ju DÖÖÖÖ-jobbigt att GÅ upp hela tiden! Tänk att så unga kroppar kan vara så trötta!

Madeleine på väg ner i pulkan

Isabelle på väg ner i pulka

...och båda landade i vegetationen! ;)
Sedan avslutade vi hos goda vänner på kvällen. De bor i Fru Alstad mitt på Söderslätt. Det var väl plogat, men vansinnigt stora snövallar på sidorna på sina ställen! Faktiskt var det -14 grader när vi åkte hem!

4 kommentarer:

 1. Kul att se att ni också har snö, där nere i Södern!
  Coola bilder! =)

  //Mai

  SvaraRadera
 2. Vilka fina bilder på vovvarna! Och vilken jättebacke att åka pulka i :-)

  SvaraRadera
 3. Älskar "attans"-bilden!!
  Den är störtskön!!! =)
  Pussa på Lisa från farsan!

  //Mai

  SvaraRadera
 4. Tack Mai! Kul att äntligen få till lite skojiga bilder.

  SvaraRadera