söndag 22 november 2009

Regnet det bara öser ner....

Idag har jag och vovvarna varit på Jägersro hundrastplats igen. Tack vara min alldeles fantastiska Ullareds-inköpta hellånga regnkappa av hästmodell, min egensydda långa fleece-fluff-tröja och mina älskade gummistövlar så frös jag inte det minsta och blev heller inte blöt.
Vovvarna däremot, blev både blöta och genomskitiga! Skönt att även Birgitta och Soya trotsade de elaka vädergudarna och hängde med oss.
Den gigantiska Grand Danoisen som var intresserad av Lisa när hon löpte (Higgins - 75 kg ...) var där men jag insåg ganska snabbt att det var OK att ha även Bella lös ändå när han var där, han rörde sig inte så fort :)

Hundarna fick duscha varmt och gott när de kom hem, och nu ligger de mätta, rena och goa och sover! Båda tjejerna var borta i em så jag lade mig i soffan med en bok, Per satt vid datorn, knäpptyst i hela huset... var det konstigt att jag somnade? Så fort båda barnen är hemma är det ju smärre världskrig här hemma.

Igår hade vi en jättetrevlig kväll med kompisar som var här och spelade Mah Jong. Sedan var vi inne i Malmö för Gospel Glow ("min" kör) hade konsert och jag skulle sjunga. Härligt gung trots att vi saknade ganska många, speciellt sopraner. Sedan hem hit igen och spelade kort till en bit efter midnatt! Jättetrevligt!

I fredags var det ju något alldeles fantastiskt! Jag, Rebecca och Mirjam (vuxna) var med Isabelle och Madeleine och deras kompisar - 10 totalt - inne i Malmö och åt först på Jensens Böfhus sedan såg vi premiären på New Moon (tvåan i Twilight-serien). Ja jösses. Jag och några andra mammor höjde ju medelåldern ganska rejält ;)
Vi var på Royal som tar 600 pers. Låt mig räkna lågt och säga att 570 st var mellan 11 och 20! Men det var en helt fantastisk film. Kärleksfull och varm (trots att vampyrer är kalla (!?). Otroligt fascinerande för mig som inte har varit på den typen av renodlad ung-tjejs-film sedan jag var i den åldern själv... Det var nog ca 590 som var av kvinnligt kön. De övriga var förmodligen pojkvänner dittvingade under dödshot - eller under förespeglingen att de skulle få mysa lite i kärleksfull miljö :) för de såg inte helt missnöjda ut.
Första gången Edward kom in i bilden : Ahhhhhhhhhhh skrek alla. När de kysstes första gången: Aaahhhhhhhhhhhhhh skrek de. När Jacob kom in i bar överkropp skrek alla: Aaahhhhhhhhhh (inklusive jag -ooouups :)). Det var kanske ett tiotal sådana extremt extroverta känsloyttringar under filmen. Ganska gulligt faktiskt!

Ja det blev en lite baklänges redovisning av helgen.
Nästa vecka ska jag till Stockholm tisdag-onsdag. Hoppas att det inte blir för blåsigt så det blir mycket turbulens - I don´t like!
Torsdag-fredag skulle jag egentligen till Hamburg, men jag tror inte det blir av... och fredag ska jag och Isabelle till Malmö Arena på Idol tillsammans med våra kompisar Brettmars. Ska bli skoj! Hoppas att ni alla får en trevlig vecka så kommer jag tillbaka så snart jag har tid!

3 kommentarer:

 1. Vilken härlig helg! Inte alls konstigt att du somnade utslagen i soffan. Hälsa familjen
  Kramiz

  SvaraRadera
 2. Låter som en mysig tjejkväll toppad med vampyrpremiär. Jag och Johanna ska gå och se filmen till helgen, men jag misstänker att ingen törs skrika "aahhhh" i biosalongen i lilla Ystad... ;)

  SvaraRadera
 3. Halloj! Ny whippetägare i malmö här och fått hett tips om att du är samordnare av träffar av sådana som oss. Är gärna med på nästa tillställning så skicka ett meddelande till mig om ni vill ha med en buse till :)

  Mvh, Magdalena och Cc

  SvaraRadera