söndag 15 november 2009

Helgen har varit bra

Hepp. Igår var en riktigt mysig hemmadag då jag och vovvarna gick på en riktig långpromenad (över en timme - lång för mig). Jag började med att släppa dem i fem minuter så att de kunde springa av sig den värsta överskottsenergin innan vi skulle promenera.
Mys och film på kvällen.
Så idag har jag varit på hemparty hos min vän Lena.
En kompis till mig har startat försäljning av heminredning genom hempartyn. Kolla gärna deras hemsida! RIKTIGT fina grejer. Nu dessutom julkollektion med finfina tomtar och ljuslyktor. www.zbh.se

Efter detta åkte jag till Jägersro med tjejerna för att de skulle få springa av sig lite.
Det blev en mysig träff där det var lite nya och gamla bekanta. Ernst, Lili och Zelda med sina mattar och hussar. Så var det en ny kompis - Hassel med matte Stina. Kul och välkommen. En Twyborn till.
Bella fick vara med och springa en stund men när det blev för mycket tryck från storhundarna så fick Bella sitta i bilen.

Imorgon ska jag och tjejerna titta på "Twilight". Ska bli så kul med tanke på att vi är ett gäng på tio stycken som ska gå och se "New Moon" på premiären på fredag!

Ha en toppenvecka så ska jag se om jag hittar på något kul som jag kan rapportera under veckan!

3 kommentarer:

  1. Härligt med mysig träff! Kul med Bio det var evigheter sedan vi var på bio sist. Då var Ernst ute på äventyr idag med, han lär sova gott i alla fall.

    SvaraRadera
  2. Visst är det härligt med promenader! Jag går 70 minuters promenader varannan dag ungefär, det är helt underbart, fattar inte att jag inte upptäckt det sköna i det förut. Jag har oxå haft en skön helg och nu sitter jag här och funderar på vad jag ska göra... blir nog så att jag fastnar vid burken resten av kvällen. Kram

    SvaraRadera
  3. Hassel och jag hade jättetrevligt på träffen! Hoppas vi ses snart igen!

    SvaraRadera