onsdag 3 augusti 2011

En magisk kväll i Lomma

Jag tyckte att det skulle vara en bra idé att åka till hundbadet i Lomma med tjejerna igårkväll. En kompis nappade på mitt upprop på facebook och så åkte vi!
Efter ett initialt felsteg ut i vad som visade sig vara vadhög kolsvart illaluktande sörja av tång och alger (hundstranden är inte lika prioriterad ur saneringssynpunkt som människostranden) så kom vi ut till rent vatten och sanddyner där dogsen sprang som galningar
Vattnet var säkert 26-27 grader så t o m Lisa som är en riktig badkruka sveptes med av Bellas och Sockans entusiasm
Det var max knähögt hundra meter ut, men det räckte gott för att de kära hundarna, som nödvändigtvis ska springa svepande nära mina ben, skulle lyckas göra mig plaskvåt!
Vilken kväll! 18-19 grader i luften och blå himmel!
Sockan är en Lagotto och gjord för vatten på ett helt annat sätt än mina, eller iaf Lisa :)
oh, det vankas godis tror jag

Lisa gick som en ostbåge till bilen efter en dryg timmes bad och tyckte det var finfint att jag hade med handduk och sedan mystäcken! Sockan tyckte inte alls att det var kallt :)

4 kommentarer:

 1. härligt, men alldeles för långgrunt för min simmande sakari! ;)

  SvaraRadera
 2. Hej Jeanette! Så härligt det ser ut.. vi hade gärna också åkt med men fick besök igår. Hur hittar man till stranden? Hojta till en annan gång! // Sara

  SvaraRadera
 3. Ååå så härligt med en så stor strand att tokrejsande whippar kan få så mycket yta dom behöver! Himla fina halsband i inlögget under med =)

  SvaraRadera
 4. Tack kära ni för kommentarer. Och verkligen härlig hundstrand, finns både i Lomma och Skanör som jag vet, men Lomma är lite bättre för där är inte badhytter med gäster som kan få besök av av långnosar i sina smörgåspaket :-)

  SvaraRadera