fredag 18 mars 2011

Twitter och hundhelg!

Igår drog jag igång mitt Twitterkonto igen. Tänkte ge det en chans till - så om det är någon därute som läser detta och är aktiv på Twitter så följ mig gärna så ska jag följa dig - inser att det är lite färglöst om man inte har en bred kontaktbas :-)

Till helgen blir det mycket hundaktiviteter. Imorgon ska vi åka till årets första LC-träning. Det tror jag Lisa kommer att tycka är jätteroligt! Jag tycker också det förstås, ska bli kul att komma igång och träffa alla trevliga människor igen!

På söndag ska Bella ställas ut på Malmö Int och jag har faktiskt tänkt att ställa henne själv?!? Inte min favoritsysselsättning och hon är extremt otränad - vilket är otroligt konstigt eftersom jag faktiskt har TÄNKT träna i 2 månader! Det har inte gjort ett dugg nytta?!
Men jag tänker så här, man måste kunna kompensera träning med EXTREMT gott godis?

7 kommentarer:

 1. Ann-Christine18 mars 2011 13:42

  Bengt ska också träna LC imorgon. Nevis en av valparna kommer också. Själv ska jag till helgträffen på Djurens kommunikation i Linköping så jag kan tyvärr inte vara med. hade tänkt ställa i Malmö också men man kan ju bara vara på ett ställe i taget. Lycka till!

  SvaraRadera
 2. OK A-C då får du ha en riktigt trevlig helg i alla fall (hur nu det ska gå ;-)

  SvaraRadera
 3. Det är konstigt att man TÄNKER hela tiden göra något, och så plötsligt har det gått flera veckor...tror säkert godis kompenserar en hel del, eller...!? Hi hi, tror på er i vilket fall, lycka till och ha kul, det är väl huvudsaken!
  MVH Susanne i Mattmar

  SvaraRadera
 4. Vad roligt med LC-träning! Här ligger det snö på marken och jag är ju hundlös ett tag till så det ser mörkt ut med LC för tillfället :D

  Visst är det så, man sitter i vintermörkret och tänker i tanken hur man cyklar med hunden, backtränar, går mil efter mil, och så tittar man på hunden och inser att det inte hänt ett jota, haha.

  Lycka till i Malmö!

  SvaraRadera
 5. @Susanne: Var ligger nu Mattmar? Är det ett ställe vi kan tänkas köra förbi på vår tripp till Kiruna i sommar :-) ?
  @Sara: Jag tänkte ställa Bella i Vilsta och Västerås, ses vi där - och så kanske LC i Norberg helgen efter om inte Lisa löper då :-)

  SvaraRadera
 6. Hej var helgträffen bra? Hände det något oväntat:) Själv missade jag den.... Vad var det för kakor den här gången;)

  SvaraRadera
 7. Nu du Jeanette följer jag dig på twitter.

  Kram Jacqueline
  (tjackis @ twitter)

  SvaraRadera