söndag 6 mars 2011

Nya medlemmar på träffen idag

Idag hade vi en riktigt härlig promenad i Käglinge. Det är VÅR!! I blåsten på kullarnas toppar var det lite kyligt, men i lä och i sol var det helt fantastiskt! Känns faktiskt som om det skulle kunna bli en vår i år också!!

Här är Lisa på väg bort från Ozzy och lilla nykomlingen Alice. De blev kära redan på parkeringsplatsen och tillbringade faktiskt i stort sett hela promenaden med enbart ögon för varandra. Det var roligt för jag fick kontakt med matte Marianne från två håll i veckan, hon var på jakt efter whippetar för Alice att leka med, så det passar ju jättebra!

Hagarna är ju så härligt stora. Jag älskar alltid Skåne men nu på våren är det nästan magiskt! Jag reser ju ofta till både Göteborg och Stockholm och skillnaden är som störst nu! Vi ligger flera veckor före Göteborg och säkert sex veckor före Stockholm. Underbart!

Idag var vi nog 12 whippar... Vilken glädje jag känner varje gång!
Härliga människor, härliga hundar, vi får alla röra oss i fantastiska omgivningar. Livet är gott!

Här är alla utom Patches och Gelly som kom lite senare. Godismänniskorna Magdalena och Bengt :-) och vafalls... Bella har släppt marken med frambenen.

Här tror jag alla människor utom jag kom med. Se vad härligt vi har det!!! Tack kära kära whippetkompisar! Utan er hade jag och mina älskade haft ett torftigare liv!

2 kommentarer:

  1. Tack för att jag fick följa med, det var jättetrevligt. Sammanfattning av vädret: öronmuffar och solskärm...

    SvaraRadera
  2. Tack själv Jeanette för du är så aktiv med whippetträffarna!


    Marie & Co

    SvaraRadera