söndag 24 oktober 2010

Funderar på Sverigesemester

Jo vet ni... Jag träffade en kund i veckan som har sitt huvudkontor i Norrland - nåja, Dalarna...
Då satt vi och pratade om att han hade varit uppe i Kiruna där de precis har öppnat en ny butik och jag fick en oerhörd längtan efter att se Sverige. Har aldrig känt det förut men Per har ofta pratat om det och jag har varit ganska sval. Men nu tror jag det blir av. Vi kör 45:an upp efter Karlstad, Östersund, Sorsele och Jokkmokk (eller vad det var :-) upp till Kiruna, sedan tar vi ner till Haparanda - jag vill se handelsplatsen de har byggt där! och sedan östkusten ner med Luleå, Umeå etc etc Sedan avslutar vi med några dagar i Stockholm där vi får bo hos en kompis som kommer att vara i Spanien mesta delen av sommaren.
Vad tror ni om det? Ni alla whippet och vinthundsvänner uppe i landet - ordnar ni några LC och/eller rundbanetävlingar när vi är uppe nu så att vi kan förena nytta med nöje? Lisa ska löpa i juni så vi åker väl i juli - måste finnas något kul att göra i Norrland då?
Lite kommentarer på detta kanske?

3 kommentarer:

 1. Klart det finns massa kul att göra i norrland då! Jaga mygg tex!
  Annars är ju midnattssolutställningen, fast det är ju i juni. Hör med Linnea Burman, hon har väl koll på banorna där uppe.

  SvaraRadera
 2. Rätt tänkt!

  Vi vandrade på Åreskutan i somras och ska fjällvandra med Ville nästa sommar också.
  Mycket trevligt!

  SvaraRadera
 3. Du kommer att älska Sverige - och samtidigt inse (eller rättare sagt få bekräftat det du redan vet) att Sverige är ett väldigt lååååångt land. Många nya upplevelser och en och annan pust och stånk. Men välframme hittar du säkert något du kan shoppa vilket kommer att göra resan lite drägligare, skratt!
  Jag älskar Sverige - men har fått åka tur och retur under hela min uppväxt. Mammsen är ju från Dorotea (södra Lappland) så... Men Luleå är en riktigt vacker stad så efter Kiruna så...
  Ha det gott!

  SvaraRadera