söndag 29 augusti 2010

Lisas väg till certet i bilder :)


Ja hörni! Gårdagen var den största i mitt LC-liv! Det har varit roligt hela tiden (nå, kanske med undantag av sistaplaceringen i Norberg förra året...) och fantastiskt härliga människor att umgås med! Min älskade älskade ögonsten Lisa tog cert och blev femma av 47 hundar. Det känns verkligen dessutom som att hon förtjänade det! Hon har tränat mycket för att följa trasan och hon sprang två, till synes, felfria lopp. En underbar känsla! Tack snälla Annelie och Mathias för att ni är så goa kompisar som gör detta ytterligare en nivå av fantastiskt. Mathias har dessutom tagit SAMTLIGA bilder i detta inlägg - stort tack för det också. Att er fantastiska Eira blev etta är helt underbart och supervälförtjänt (trots att jag släppte hene :))

Tack också Ann-Christine och Bengt som var i vår "ringhörna" hela dagen igår. Alltid hjälpsamma och med glada tillrop, även de gånger jag har varit på rundbanan. Stort grattis till Kings andra cert och Sveas championat!!

Grattis även till Maria med fina Ellen - och Jonatan med Lili som fick en sjätteplats igår, vilken superplacering, och lille Ernst på åttondeplats! En verkligt bra dag för whipparna från syd!!
Eira och Lisa
Ett till fem! En champion, 4 cert (en startande whippet för lite för att Lili också skulle knipit ett cert...) och lilla Svea som blev champion idag!

Jag och gulle-Lisa som var lite seg och undrade vad all uppståndelsen handlade om :)
Nu följer en härlig serie bilder som t o m Mathias skrattade lite åt. Lisa och Josefines hund är så supersimultana en lång bit! Kolla t o m svansarna styr åt precis åt samma håll :)

11 kommentarer:

 1. Jättestort grattis, duktiga ni är hälsar
  Mia o Jazper

  SvaraRadera
 2. Vilka underbara bilder. Än en gång stort grattis till det fina resultatet.
  Kramar från oss.

  SvaraRadera
 3. jag förstår din glädje! ett stort grattis! duktig tjej!

  SvaraRadera
 4. Grattis återigen!!! Helt underbart! Jättehärliga bilder. Får jag låna den på dig och Lisa till min blogg? Kram Maria

  SvaraRadera
 5. Supergrattis-vi är så malliga för att vi är släkt med er!!!!

  Susanne och grabbarna i Mattmar

  SvaraRadera
 6. GRATTIS!!! Så roligt - och häftiga bilder!

  SvaraRadera
 7. Häliga bilder och vilken slutsport hon gjorde!
  Kram
  Catharina Offason

  SvaraRadera
 8. slutspurt skulle det ju vara...
  mvh
  virrpannan som skrivet ovan

  SvaraRadera
 9. Jättegrattis till LC-certet!! Din Lisa är så vacker, och såå duktig!! Hälsningar Pia (Mais syster)

  SvaraRadera
 10. Tjoho vad bra ni var!!!! Världens största grattis till er!!! Jag var nog faktiskt gladare åt Lisas cert än åt Eiras vinst för den har jag ännu inte riktigt greppat. =D

  SvaraRadera
 11. Tack till alla er underbara vänner/bloggvänner! Det känns helt otroligt att massa människor runt om i Sverige bryr sig om mig och mina vovvar!! Tack till er och så får ni hålla tummarna inför nästa tävling i Hultsfred 18/9 och sedan Skottorp/Laholm 9/10 :)

  SvaraRadera