söndag 7 mars 2010

Vilken härlig söndag!

Här har det varit en galen vecka med mycket resor. Jag har varit i Norrköping, Göteborg och Stockholm i veckan. Men tack vare en härlig present från Per i söndags så har det gått bra. Ljudbok Jan Guillou: "Men inte när det gäller din dotter". Jättebra. Jag har annars varit en notorisk skeptiker till Jan Guillou - alltså också hans böcker, men det har kommit lite på skam!

Lisa kan t o m tänka sig att lägga sig på den hårda köksmattan, bara hon äntligen kan få lite sol!

Idag har vi haft en härlig whippetträff igen. Bella och Lisa dagen till ära utan kläder. De tyckte nog att det var skönt. Lillfisan kommer här stolt med en pinne.

Det var en konstig blandning av frusen barmark, lera och isig snö som biter sig fast. Men våren känns, den ÄR i antågande! Här Lisa, Cc och Ville (eftersom han är den mest notoriske kaninjägaren får han ha gula täcket så han syns!)

Faktiskt är mina kamouflagefärgade mot det vintertrista gräset. Higgins, Lisa, Ville och Bella.

Lek och spring i full fart. Vi träffade fatiskt Thomas Blom och några andra "varg"-ägare som hade träffats här idag också.
Nu börjar det hända grejer.
Nästa lördag (13:e) har VKLC/södra utställning i Ala ridhus (Laholm. Kom gärna dit och titta om du inte har anmält.
På söndag (14:e) hoppas jag att vår Whippetträff kommer att förläggas till Sjöbofältet och årets (för vår del) första LC-träning. Då är Bella dessutom ett år fyllda och får springa full bana och kanske sitt provlopp?
Nu väntar vi också på att hundkappen ska komma igång - och att vi ska få en whippetbana här nere i Skåne... Då jäklar kommer inte en helg att vara ledig :)

1 kommentar:

  1. Åå vad jag hoppas att vädret blir bra till helgen. Vi syns på LÖrdag i laholm i alla fall och kanske i sjöbo med..
    Kram sara

    SvaraRadera