lördag 16 april 2011

Resande april

De senaste 2,5 veckorna har varit helt galna. London med jobbet, Stockholm, Istanbul på inspirationsresa med jobbet (fantastisk stad!!! hoppas att jag ska hinna göra ett inlägg med bilder om den en dag) sedan möte i Paris - och idag Chicago - med kören!
Symptomet att saker och ting tenderar att klumpa ihop sig har jag fått erfara närgånget de senaste veckorna och är inte odelat positiv.
Trots att allt naturligtvis är trevligt, utmanande och stimulerande så kan det bli för mycket av det goda!
Det jag hävdar är receptet för ett lyckligt liv är BALANS. Balans i livet är nyckeln. Jag är en bättre mamma om jag har ett stimulerande arbete, jag är en bättre arbetskraft om jag har en stimulerande fritid.
När detta vågspel tippar över åt ena eller andra hållet så mår jag inte så bra - så spelar det ingen roll om allt är roligt (även om det blir lite lättare).
Dock har jag efter en temporär dipp kommit fram till att det i alla fall ska bli roligt att åka till Chicago och att jag trots allt förhoppningsvis kommer tillbaka snart och kan njuta fullt ut av min underbara familj.
De åker för första påsken utan mig till släkten i Lindome och firar påsk...
Men, jag ska kliva på ett flygplan för åttonde gången på 2,5 vecka och sitta där i 9 timmar... segt! Hoppas att min stolsgranne är sugen på att spela Othello på iPaden - den enda riktigt vettiga funktionen jag har hittat för den ;-) men den är SNYGG!
Ha det bra mina bloggvänner och så hörs vi snart. Nu kommer LC-säsongen igång och jag och Desirée (Källornas Ernst) ska åka till Hjältevad på tävling 7/5 och därefter ska det väl komma lite rapport!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar