söndag 19 september 2010

Resultatet från Hultsfred igår

Jaha - så har en helg till gått! Drygt 50% i hundens tecken! Dock har en stor del av dagen har gått till valspekulationer och jag kan med sorg i hjärtat konstatera att en del av svenska folket tycker att det var en bra idé med Sverigedemokraterna i riksdagen! En förlust för demokratin! Hitler och Stalin - inga demokratiska självklarheter precis.

Får tänka på något roligare medan jag väntar och hoppas på att alliansen får 2 mandat till så att vi kan bortse ifrån rasistiska kålhuvuden! Så jag bloggar lite med hjälp av bilder från bäste Mathias Wendt - hovfotograf för Teamet :)

Här i första loppet startade Lisa med Våga (Play a while Arabia) som sprang sitt första lopp efter licensen. Ett jämnt och fint lopp!...0ch här ska trasan dödas!! och det med den äran!

Nej, nu är den död!
I andra loppet staratde hon med Ann-Christine och Bengts Svea Viking som hade samma poäng efter första loppet (precis som i Norberg)


Glider in från sidan och traseländet ska DÖÖÖÖ igen!
Jag är jättenöjd med att hon är i god kondition och håller hela vägen in i mål och är heltänd på trasan och inte uppvisar några trötthetstecken. Hon är också duktig på att springa rena lopp och följa trasan precis som hon ska.
Man kan ju inte ta cert varje tävling, måste lämna lite till de andra :) Hon blev 15 av 62 startande vilket känns HELT OK. Två jämna lopp, 79,5 p i första och 80 i andra dvs 79,75 för dagen. Våra härliga reskompisar Desirée och Ernst fick med sig ett cert hem och det är vi jätteglada för!
Det är som jag har sagt hela helgen: Mitt ABSOLUT första mål med varje LC-tävling är att Lisa ska ha kul. Två är att hon ska komma hel i mål. Eventuella resultat är bara bonus!!!
Sedan är det ju så trevliga människor där!! Det är en bonus i sig!
Nästa tävling blir vår egen i Skottorp, Laholm den 9-10/10. Anmälningstiden går inte ut förrän på tisdag så passa på och anmäl till Sveriges sista prov. Vi hoppas att vi kan göra det lika effektivt och bra med toppenflyt som de gjorde det i Hultsfred i helgen!

2 kommentarer:

 1. Är på snabbvisit på din blogg, ser ordet valpspekulationer - är det dags för en till whippet?
  Varför har inte Lisa startat på rundbana?
  Hälsn från norr!

  SvaraRadera
 2. Haha, nej Linnea, VAL :D Tycker iofs att ditt fokus är roligare :)
  Lisa har inte startat för att hennes matte inte har någon tränarlicens än... Nu blir det sent. Jag tar den nog precis i början av nästa säsong. Det har varit mycket med LC, där hon faktiskt är riktigt duktig och har någon möjlighet att göra resultat. Hon är inte byggd som en kappwhippet och är ohjälpligt sist (typ ett kvarts varv efter en medioker hund... så jag och Birgitta (Soya) har pratat om att ha en egen snigelklass för våra hundar :) Synd att det är så få som är så långsamma som våra... Ha det bra!

  SvaraRadera