söndag 14 november 2010

En söndag i livet

Jaha då har det hänt. Lisa har fått sin första bitskada. Det var ett väldigt ytligt några cm långt sår på halsen! Det hände inte ens för att hon var speciellt kaxig utan hon nosade lite bara - på en helt, av runtfarande whippetar, överväldigad äldre Weimaranertik som ville statuera exempel.


Jag har nog aldrig sett Lisa så OERHÖRT kränkt!! Hon tittade på mig, stukad, hängde med hela kroppen, vände sig om och blängde flera gånger! Men, det tog nog bara 10 minuter sedan jagade hon två stora schäfrar längs staketet vilt skällande :-)
Vi var 5 tappra mattar och 7 whippetar på träffen idag. Den gick av stapeln i ett konstant strilande regn :-) men jag, Desirée, Ingbritt, Ingrid och Magdalena var rätt klädda! Våra vovvar sprang glatt och blev OTROLIGT skitiga efter att ha kanat runt i leran!

...och så här trött är Bella på kvällen! En mild doft av melonschampo dunstar från hennes lite för långa kropp som behöver ta hjälp av hyllan bredvid för att hålla uppe huvudet (jag vet inte ens varför jag har den där gamla ankan kvar???)

2 kommentarer:

  1. Ja, jag vet hur det är med de där bitskadorna. Jazper har blivit påhoppad två ggr. Inte kul, Jazper glömmer ALDRIG en oförätt.
    Hoppas det läker fint o hon mår bra igen <3

    SvaraRadera
  2. Men kära du??? Varför har du inte bloggat på så länge?

    Kram och trevlig helg!

    SvaraRadera